Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Mazda CX-30: Το οδηγούμε στην Γερμανία
[4Τροχοί]: Mazda CX-30: Το οδηγούμε στην Γερμανία

[4Τροχοί]: Mazda CX-30: Το οδηγούμε στην Γερμανία

Αν δεν έλειπε η Mazda από τα εγχώρια δρώμενα τα τελευταία χρόνια, τότε εδώ και αρκετό καιρό θα λέγαμε ότι υπάρχει ένα κενό στην γκάμα των SUV της εταιρείας μεταξύ του μικρού CX-3 και του μεγάλου CX-5. Πριν λοιπόν αρχίσουμε να γνωρίζουμε καλά καλά αυτή την νεότευκτη για τα δικά μας δεδομένα γκάμα, η Mazda συμπληρώνει το κενό αυτό με το CX-30.

Τις διαφορές σε σχέση με το CX-3 δεν θα τις αντιληφθείς με την πρώτη, εκτός και αν τα δεις να στέκονται πλάι πλάι. Το νέο αυτό δημιούργημα της Mazda δεν θα μπορούσε να αποκλίνει από τις αρχές της σχεδιαστικής γλώσσας Kodo. Υπάρχουν πολλές εντυπωσιακές ιαπωνικές λέξεις που χαρακτηρίζουν επιμέρους λεπτομέρειες, το πιο εντυπωσιακό από όλα όμως είναι το τελικό αποτέλεσμα που όπως και στις υπόλοιπες περιπτώσεις αναδεικνύεται περαιτέρω με αυτό το καταπληκτικό soul red χρώμα. Ουδείς μάλιστα θα βρεθεί να το χαρακτηρίσει ως ένα ψηλωμένο Mazda 3. Οι όποιες ομοιότητες περιορίζονται στο ρύγχος με την χαρακτηριστική απέριττη μάσκα και τους μακρόστενους προβολείς. Στο πίσω μέρος δεν υπάρχει η χαρακτηριστική «καμπούρα» του Mazda 3, αλλά μία πολύ κομψή ουρά, ενώ έναν δυναμικό τόνο χαρίζουν τα σχετικά μικρά σε ύψος παράθυρα και οι υπερτονισμένοι θόλοι των τροχών.

Στο εσωτερικό οι ομοιότητες με το Mazda 3 είναι πιο εμφανείς σε ότι έχει να κάνει με την διαμόρφωση του ταμπλό, τον πίνακα οργάνων και την μακρόστενη οθόνη του συστήματος πολυμέσων, καθώς και τους διακόπτες για τον χειρισμό της στην βάση της κεντρικής κονσόλας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!