Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 15 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 3 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: JAC VW: εγκαινίασε κέντρο ερευνών για ηλεκτροκίνητα στην Κίνα
[4Τροχοί]: JAC VW: εγκαινίασε κέντρο ερευνών για ηλεκτροκίνητα στην Κίνα

[4Τροχοί]: JAC VW: εγκαινίασε κέντρο ερευνών για ηλεκτροκίνητα στην Κίνα

Η τελετή έλαβε χώρα δύο εβδομάδες μετά την υπογραφή της στρατηγικής συμφωνίας μεταξύ Volkswagen Group China, JAC και SEAT, παρουσία του Προέδρου της Κίνας, Xi Jingping και του Ισπανού Πρωθυπουργού, Pedro Sánchez. Ο Song Guoquan, Hefei Municipal Committee Secretary, ο Prof. Dr. Jochem Heizmann, Volkswagen Group China President και CEO, ο An Jin, JAC Chairman, ο Dr. Christian Vollmer, SEAT Vice-president for Production and Logistics και ο Dr. Matthias Rabe, SEAT Vice-president for R&D, μαζί με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, ανώτερα στελέχη της JAC Volkswagen, επενδυτές και εκπρόσωπους των εργαζομένων, συμμετείχαν στην ιστορική αυτή τελετή.

Το κέντρο R&D, που βρίσκεται στη Ζώνη Οικονομικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης της Hefei, θα επικεντρωθεί σε βασικούς τομείς όπως η ηλεκτροκίνηση, η συνδεσιμότητα και η αυτόνομη οδήγηση. Όλα τα μέρη θα αξιοποιήσουν τις επενδύσεις, τις γνώσεις και την διαθέσιμη τεχνολογία για να εξασφαλίσουν ότι το κέντρο R&D θα εκπληρώσει τους στόχους του. Το έργο αυτό αποτελεί δείκτη της προόδου που σημειώνει η JAC Volkswagen στο ηλεκτρικό όχημα και σηματοδοτεί ένα σταθερό βήμα προς το επόμενο στάδιο ανάπτυξης.

Η ηλεκτρική κινητικότητα μαζί με την ψηφιοποίηση, τη συνδεσιμότητα και την αυτόνομη οδήγηση αποτελούν το μέλλον της βιομηχανίας κινητικότητας και η Κίνα έχει καθιερωθεί ως βασικός μοχλός αυτής της μετατροπής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!