Κυριακή, 19 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Η Hyundai στην Εβδομάδα Σχεδιασμού στο Μιλάνο
[4Τροχοί]: Η Hyundai στην Εβδομάδα Σχεδιασμού στο Μιλάνο

[4Τροχοί]: Η Hyundai στην Εβδομάδα Σχεδιασμού στο Μιλάνο

Η Hyundai θεωρεί ότι ο καλός σχεδιασμός απαιτεί την κατάλληλη στιγμή τη δημιουργία σωστού είδους συνδέσεων. Η σχεδίαση ποιοτικών συνδέσεων ισοδυναμεί με το σχεδιασμό μιας εξατομικευμένης εμπειρίας. Υπό το πρίσμα αυτό, η Hyundai είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή της στη φετινή Εβδομάδα Σχεδιασμού στο Μιλάνο (MDW-Milan Design Week) που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 9-14 Απριλίου 2019 στο Opificio 31 (Via Tortona 31, Milan). Στα πλαίσια του concept «Style Set Free», η εταιρεία θα τονίσει το όραμά της για το πώς τα οχήματα θα γίνουν μελλοντικά ατομικοί χώροι διαβίωσης. Η εταιρεία θα παρουσιάσει επίσης στο Μιλάνο το Smart Docent, έναν ηχητικό οδηγό για την έκθεση, που θα παρουσιαστεί εκτενέστερα και σε μελλοντικές εκδηλώσεις της Hyundai.

Επιπρόσθετα, στις 9 Απριλίου η Hyundai σε συνεργασία με το Monocle (Global Media Brand), θα παρουσιάσει μια διαδραστική συζήτηση με κορυφαίες εταιρείες της φετινής MDW. Συμμετέχοντες στο πάνελ θα είναι ο εκδότης του Monocle Tyler Brûlé, ο αρχιτέκτονας και πολεοδόμος Winy Maas, ο παγκοσμίου φήμης ειδικός lifestyle Li Edelkoort και ο σχεδιαστής αυτοκινήτων Sangyup Lee.

Στη φετινή 58η εβδομάδα σχεδιασμού του Μιλάνου συνδυάζονται επιχειρήσεις και πολιτισμός, καθώς και οι μελλοντικές τάσεις του σχεδιασμού και της επίπλωσης. Η φετινή εβδομάδα σχεδιασμού πραγματοποιείται από τις 9 έως τις 14 Απριλίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!