Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: To Hyundai Motor Group ανακοινώνει το πλάνο «FCEV Vision 2030»
[4Τροχοί]: To Hyundai Motor Group ανακοινώνει το πλάνο «FCEV Vision 2030»

[4Τροχοί]: To Hyundai Motor Group ανακοινώνει το πλάνο «FCEV Vision 2030»

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, το πλάνο «FCEV Vision 2030» έρχεται να περιγράψει έναν ακόμα φιλόδοξο στόχο του HyundaiMotorGroup επανεπιβεβαιώνοντας την προσήλωσή του στον τομέα των ενεργειακών κυψελών. Σύμφωνα με το νέο αυτό στόχο, έως το 2030, η εταιρεία σχεδιάζει να παράγει περί τις 700.000 ενεργειακές κυψέλες ανά έτος, εφοδιάζοντας drones, σκάφη θαλάσσης, περονοφόρα οχήματα και αυτοκίνητα, με τα τελευταία να ανέρχονται σε ετήσια βάση στο μισό εκατομμύριο μονάδες.

«Θα επεκτείνουμε τον ρόλο μας πέρα από τον τομέα των αυτοκινήτων και θα διαδραματίσουμε κεντρικό ρόλο στη μετάβαση της κοινωνίας στην καθαρή ενέργεια, βοηθώντας το υδρογόνο να αποτελέσει μια οικονομικά βιώσιμη πηγή ενέργειας. Είμαστε βέβαιοι ότι το υδρογόνου θα αποτελέσει μια παγκόσμια οικονομική επιτυχία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος του HMG, Euisun Chung.

Τόσο το Hyundai Motor Group όσο και οι προμηθευτές του, αναμένεται μέχρι και τα τέλη της επόμενης δεκαετίας να επενδύσουν σύμφωνα με το «FCEV Vision 2030» περί τα 6 δις € δημιουργώντας πάνω από 50.000 νέες θέσεις εργασίας.

Η παραγωγή υδρογονοκίνητων μοντέλων την τρέχουσα χρονιά θα κυμανθεί μόλις στις 3.000 αυτοκίνητα, ενώ ο μεσοπρόθεσμος ετήσιος στόχος του Hyundai Motor Group (Hyundai και Kia) μέχρι το 2022 είναι οι 40.000 μονάδες._X.A.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!