Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
24 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Hellenic Time Trial Challenge: με 33 συμμετοχές ο πρώτος αγώνας του 2017
[4Τροχοί]: Hellenic Time Trial Challenge: με 33 συμμετοχές ο πρώτος αγώνας του 2017

[4Τροχοί]: Hellenic Time Trial Challenge: με 33 συμμετοχές ο πρώτος αγώνας του 2017

Η κατηγορία Sport είναι η πιο πολυπληθής σε αυτόν τον αγώνα, καθώς έχει συγκεντρώσει 16 συμμετοχές. Στην κατηγορία αυτή, που περιλαμβάνει αυτοκίνητα χωρίς καμία μετατροπή στο σασί ή στο κιβώτιο και επιτρέπει μόνο την τοποθέτηση μπάρας θόλων και ψαλιδιών, αγωνιστικού καθίσματος bucket και κλωβού ασφαλείας, οι αγωνιζόμενοι χρησιμοποιούν υποχρεωτικά ελαστικά TOYO Proxes R888, R888R ή NANKANG AR-1. Στη Sport οι μισές (8) συμμετοχές είναι στην Κλάση Γ (ατμοσφαιρικά 1.401-1.600 κ.εκ ή Turbo ως 1.400 κ.εκ.).

Για τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Stock ισχύει ό,τι και για της Sport, με τη διαφορά ότι πρέπει να φέρουν ελαστικά χρήσης δρόμου – με την προϋπόθεση να μην είναι semi-slicks και να έχουν δείκτη φθοράς πέλματος ίσο ή μεγαλύτερο του 200 (κάτι που αναφέρεται στο πλάι του ελαστικού). Στην κατηγορία αυτή ο πίνακας συμμετοχών του πρώτου αγώνα του 2017 μετρά 4 αγωνιζόμενους.

Η κατηγορία Extreme, κατά συνέπεια, έχει συγκεντρώσει 13 συμμετοχές. Σ’ αυτή εμπίπτει κάθε είδους όχημα, ανεξαρτήτου του τύπου ελαστικών που χρησιμοποιεί, ενώ επιτρέπονται και αυτοκίνητα με ανοιχτούς τροχούς ή με κινητήρα μοτοσικλέτας. Οι 11 από τους 13 αγωνιζόμενους έχουν επιλέξει ελαστικά slicks, τα οποία συνοδεύονται βάσει κανονισμών με την απαραίτητη προϋπόθεση της τοποθέτησης κλωβού ασφαλείας τουλάχιστον 6 σημείων, ζωνών ασφαλείας τουλάχιστον 4 σημείων, καθώς και καθισμάτων αγωνιστικού τύπου (bucket).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!