Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 15 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 5 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Με Ford Mustang Bullitt στο Isle of Man TT [+video]
[4Τροχοί]: Με Ford Mustang Bullitt στο Isle of Man TT [+video]

[4Τροχοί]: Με Ford Mustang Bullitt στο Isle of Man TT [+video]

Το Isle of Man TT είναι ένα από τα πιο διάσημα φεστιβάλ ταχύτητας του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάθε χρόνο και για πάνω από δύο εβδομάδες, 30 εκ. οπαδοί «συντονίζονται» για να δουν και να απολαύσουν τους κορυφαίους μοτοσικλετιστές που δίνουν με περίσσια θάρρους το «παρών» προκειμένου να δοκιμάσουν πολύ περισσότερο τις δικές τους δυνατότητες και λιγότερο εκείνες των «μηχανών» τους στο απίστευτο «Mountain Course» του βρετανικού νησιού.

Σε αυτή τη θρυλική διαδρομή, όπου πολλοί δρόμοι δεν διέπονται από όρια ταχύτητας, παρόλο που εξακολουθούν να υπάρχουν νόμοι κατά της απρόσεκτης και επικίνδυνης οδήγησης, η Ford επιχείρησε με την αρωγή του γνωστού Βρετανού δημοσιογράφου, Steve Sutcliffe, να ανακαλύψει τις δυνατότητες της νέας MustangBullitt (περισσότερα για την ιδιαίτερη αυτή έκδοση μπορείτε να διαβάσετε εδώ ), αλλά συνάμα και να αναδείξει τη μαγεία της ευρύτερης περιοχής.

«Φανταστείτε τις γερμανικές autobahns και αν προσθέσετε σε αυτές διαδρομές σε λόφους και πολλές στροφές με απίστευτες ομορφιά, τότε αυτό που έχετε είναι ένας από τους πλέον επικούς και φανταστικούς προορισμούς», δήλωσε ο Steve Sutcliffe.

Το ίδιο το βουνό λέγεται ότι είναι μοναδικό, καθώς είναι ο μόνος τόπος από τον οποίο μπορείτε να δείτε και τις τέσσερις «τμήματα» που απαρτίζουν το Ηνωμένο Βασίλειο: την Αγγλία, τη Σκωτία, την Ουαλία και Β. Ιρλανδία.

«Μπορείτε να πάτε εκεί για τη χαρά της οδήγησης ενός από τους πιο διάσημους δρόμους της Ευρώπης, αλλά είναι οι άνθρωποι, το φαγητό και το τοπίο που θα σας φέρουν τη θλίψη όταν πάρετε το πλοίο για την επιστροφή», προσέθεσε ο Steve Sutcliffe.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!