Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Ford: Επένδυση 200 εκ. € στο εργοστάσιό της στην Κραϊόβα της Ρουμανίας
[4Τροχοί]: Ford: Επένδυση 200 εκ. € στο εργοστάσιό της στην Κραϊόβα της Ρουμανίας

[4Τροχοί]: Ford: Επένδυση 200 εκ. € στο εργοστάσιό της στην Κραϊόβα της Ρουμανίας

Προς το παρόν, στο εργοστάσιο της Ford στην Κραϊόβα κατασκευάζεται ήδη το νέο EcoSport και ο 1.000άρης EcoBoost κινητήρας της εταιρείας. Το δεύτερο μοντέλο και η έναρξη παραγωγής του θα επιβεβαιωθούν όταν πλησιάζει το λανσάρισμα.

«Αυτή η νέα επένδυση προάγει την εξελισσόμενη γκάμα συναρπαστικών νέων μοντέλων μας Ευρωπαϊκής παραγωγής και συνεχίζει τη μεταμόρφωση του εργοστασίου μας στην Κραϊόβα», δήλωσε ο Steven Armstrong, president & CEO, Ford Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής. «Η προσθήκη του δεύτερου οχήματος αποτελεί απόδειξη της λειτουργικής ευελιξίας του εργοστασίου μας στην Κραϊόβα και υποδηλώνει τις ισχυρές συνεργασίες που έχουμε με τοπικούς προμηθευτές και την κοινότητα».
Η συνολική επένδυση της Ford στις δραστηριότητες παραγωγής της στη Ρουμανία, συμπεριλαμβανομένης της επένδυσης των 200 εκ. € που ανακοινώθηκε σήμερα, ανέρχεται σχεδόν στα 1,5 δις € από το 2008 που απέκτησε το εργοστάσιο της Κραϊόβα. Ανάμεσα στις σημαντικές, πρόσφατες αναβαθμίσεις είναι η εγκατάσταση περισσοτέρων των 550 ρομπότ με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση της απόδοσης και της ποιότητας στο βαφείο, στο φανοποιείο και στα τμήματα διακόσμου και πλαισίου.
Για την υποστήριξη της παραγωγής του νέου οχήματος, η Ford Romania σκοπεύει να προσλάβει περίπου 1.500 άτομα (ανειδίκευτο και εξειδικευμένο προσωπικό) για μία τρίτη βάρδια, αυξάνοντας έτσι το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό των 4.400 εργαζομένων στις κορυφαίες εγκαταστάσεις συναρμολόγησης οχημάτων και κινητήρων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!