Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 3 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: FIA Hill Climb Masters 2018: H πρώτη αγωνιστική ημέρα στο Gubbio
[4Τροχοί]: FIA Hill Climb Masters 2018: H πρώτη αγωνιστική ημέρα στο Gubbio

[4Τροχοί]: FIA Hill Climb Masters 2018: H πρώτη αγωνιστική ημέρα στο Gubbio

Ο Σταμάτης Κατσίμης ξεκίνησε σημειώνοντας τον πρώτο χρόνο στην κατηγορία S20, με το Mitsubishi Lancer Evo IX R4, όμως στο δεύτερο σκέλος μια άτυχη στιγμή τον σταμάτησε στα ξεκινήματα της διαδρομής: σε μια γρήγορη δεξιά με 4η ταχύτητα προσέκρουσε στο πρανές της εξόδου με το πίσω δεξί μέρος. Δεδομένου ότι δεν υπήρξε ζημιά στον τροχό, στην ανάρτηση ή στην πλήμνη, παρά μόνο στο πίσω άκρο του αυτοκινήτου, οι μηχανικοί του επιδιόρθωσαν το πρόβλημα και ο Κατσίμης θα αγωνιστεί στον αυριανό αγώνα χωρις πρόβλημα.

Ο Κατσίμης έκανε το πρώτο ανέβασμα με μεταχειρισμένη μαλακή γόμα της Pirelli, με σκοπό να δοκιμάσει τα νέα supersoft της Pirelli στο δεύτερο – όμως δεν έμελλε να συμβεί έτσι. Κατά τα άλλα, τόνισε: «Η διαδρομή προσφέρει πολλή πρόσφυση, παρότι ξεκινήσαμε νωρίς το πρωί την προσπάθειά μας. Πρέπει να δούμε τώρα τι θα κάνουμε με τα ελαστικά, τι θερμοκρασίες θα αντιμετωπίσουμε, και ελπίζουμε για το καλύτερο».

Στην κατηγορία Ε1 ο Γιώργος Κεχαγιάς (Ford Sierra RS500) πέτυχε τον 12ο και 13ο χρόνο στα δύο περάσματα, ενώ ο Βασίλης Ρέκκας (Citroen Saxo) και τις δύο φορές τον 17ο χρόνο. «Σήμερα ξεκίνησε η μέρα μια χαρά. Είχε λίγη υγρασία στο πρώτο σκέλος, αλλά στο δεύτερο βγήκε ο ήλιος και στέγνωσε ο δρόμος και ήταν μια χαρά», είπε ο Κεχαγιάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!