Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: FCA Greece Spring Check Up 2019
[4Τροχοί]: FCA Greece Spring Check Up 2019

[4Τροχοί]: FCA Greece Spring Check Up 2019

Η σωστή διάγνωση και ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου, αποτελεί βασική προϋπόθεση για τις ασφαλείς μετακινήσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, για ακόμα μία χρονιά, η Fiat Chrysler Automobiles,μέσω της Mopar, επίσημης μάρκας υπηρεσιών After Sales των Alfa Romeo, Fiat, Abarth και Fiat Professional, προσφέρει το πρόγραμμα δωρεάν τεχνικού ελέγχου, Spring Check Up 2019.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία στους κατόχους των παραπάνω μαρκών να πραγματοποιήσουν έναν λεπτομερή τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο τους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Τα15 σημείαστα οποία εστιάζει ο έλεγχος, όπως είναι η κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και ο απαραίτητος διαγνωστικός έλεγχος μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις ασφαλείς μετακινήσεις. Μετά από μία δύσκολη χειμερινή περίοδο, όπου οι καιρικές συνθήκες δοκίμασαν τα επιμέρους συστήματα, to Spring Check Up 2019, δίνει την ευκαιρία κάθε οδηγός να ενημερωθεί υπεύθυνα για την κατάσταση του οχήματος του, κερδίζοντας σε κόστος και πάνω απ’ όλα σε ασφάλεια.

Ο δωρεάν έλεγχος Spring Check Up 2019, προσφέρεται μέσω του εξουσιοδοτημένου δικτύου επισκευαστών της FCA Greece και έχει ισχύ από τις 15 Απριλίου 2019, έως τις 15 Ιουνίου 2019, καλύπτοντας αυτήν την ιδιαίτερη ευαίσθητη περίοδο όπου μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού προετοιμάζει ή πραγματοποιεί ταξίδια και εκδρομές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!