Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: F1: Ο Lauda ανησυχεί για τα σχέδια της Liberty Media
[4Τροχοί]: F1: Ο Lauda ανησυχεί για τα σχέδια της Liberty Media

[4Τροχοί]: F1: Ο Lauda ανησυχεί για τα σχέδια της Liberty Media

Με την άφιξη της Liberty Media στις αρχές του 2017, όταν κι ανέλαβε πλήρως τα ηνία του σπορ, δημιουργήθηκε η εντύπωση πως γρήγορα θα άλλαζαν αρκετά πράγματα, από την προώθηση μέχρι τα αγωνιστικά. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι ομάδες και οι επικεφαλής αυτών που έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους με ορισμένες από τις κινήσεις των Αμερικανών ιδιοκτητών, ειδικά στον αγωνιστικό τομέα.

Στους επικριτές έρχεται να προστεθεί τώρα και ο Niki Lauda, που μίλησε για την προσπάθεια της Liberty Media να φέρει σε μία ισορροπία την απόδοση όλων των ομάδων.

Σε συνέντευξή του στην ιταλική Gazzetta dello Sport, ο ίδιος δήλωσε:

«Ανυσυχώ. Ήταν σωστό που οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες χρειάζονταν χρόνο για να κατανοήσουν τι είναι η F1, αλλά αυτός ο χρόνος φτάνει στο τέλος του. Και αυτό που έχουν στο νου τους για το μέλλον του σπορ με ανησυχεί.

«Η FIA, oChaseCareyκαι ο RossBrawn λένε συνεχώς ότι πρέπει να εξισορροπηθεί η απόδοση των ομάδων, αλλά το DNAτης F1 είναι το αντίθετο. Είσαι ανόητος αν νομίζεις ότι, για να κάνεις πιο ελκυστικούς τους αγώνες χρειάζεται να έχεις διαφορετικό νικητή κάθε Σ/Κ. Η F1 έχει να κάνει με τον ανταγωνισμό».

Και προσέθεσε:

«Το να εξελίσσεις ένα αυτοκίνητο αποτελεί μία από τις πιο θεμελιώδεις αρχές του σπορ, μαζί με την γενναιότητα των οδηγών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!