Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 10 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: F1: Επίπληξη για τον Vettel για το συμβάν στις κατατακτήριες
[4Τροχοί]: F1: Επίπληξη για τον Vettel για το συμβάν στις κατατακτήριες

[4Τροχοί]: F1: Επίπληξη για τον Vettel για το συμβάν στις κατατακτήριες

Στις αρχές του Q2, ο Vettel επέστρεψε στα pitsγια να αλλάξει ελαστικά και να συνεχίσει τις προσπάθειές του. Ωστόσο, στην είσοδο του pitlane τον περίμεναν άνθρωποι της FIA, για το -καθιερωμένο πλέον- τυχαίο ζύγισμα, που έχει θεσπιστεί τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Γερμανός, φανερά εκνευρισμένος από αυτήν την καθυστέρηση, πέρασε από τη ζυγαριά, και στη συνέχεια έφυγε προς το pitslotτης Ferrari.

Ωστόσο, λίγο αργότερα, οι αγωνοδίκες έκριναν πως ο ίδιος είχε παραβεί συγκεκριμένους κανονισμούς, αφού δεν έσβησε τον κινητήρα του κατά τη διάρκεια του ζυγίσματος και πάτησε γκάζι για να φύγει από τη ζυγαριά, με αποτέλεσμα να την καταστρέψει.

Ο πιλότος της Scuderia κλήθηκε από του αγωνοδίκες, αλλά τελικά απεδείχθη πως είχε σβήσει τον κινητήρα του κανονικά, απλώς όχι στην καθορισμένη στιγμή, ενώ πράγματι έφυγε από τη ζυγαριά χωρίς τη βοήθεια των κριτών.

Αυτά τα δύο ατοπήματα του επέφεραν μία επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο 25.000 ευρώ, κι όχι αποκλεισμό όπως θα μπορούσε να συμβεί σε περίπτωση σοβαρότερης παράβασης._Δ.Μ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!