Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Dirt Games: Συνέντευξη Τύπου
[4Τροχοί]: Dirt Games: Συνέντευξη Τύπου

[4Τροχοί]: Dirt Games: Συνέντευξη Τύπου

Στο Παλαιό Δημαρχείο Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε Συνέντευξη Τύπου ενόψει του Dirt Games, ενός φιλικού αγώνα που πραγματοποιείται για παρθενική φορά

Στο Παλαιό Δημαρχείο Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου, Συνέντευξη Τύπου ενόψει του Dirt Games, ενός φιλικού αγώνα που πραγματοποιείται για παρθενική φορά. Το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ) με την πολύτιμη βοήθεια του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης, Πολιτισμού & Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.) συνεργάζονται για άλλη μια χρονιά, έχοντας και τη στήριξη της Περιηγητικής Λέσχης Ευρίπου 4×4  καθώς και της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης Χαλκίδας (Α.Μ.ΛΕ.Χ.).

Ο διευθυντής του ΔΟΑΠΠΕΧ, κ. Φώτης Γκούνης, τόνισε πως ο αγώνας αποτελεί μια καινοτομία για τη Χαλκίδα: «Θεωρήσαμε σαν οργανισμός, ότι φέτος είχαμε ολοκληρώσει τον κύκλο των αθλητικών γεγονότων, αλλά πριν λίγες ημέρες προέκυψε άλλη μια διοργάνωση που θα προβάλει την πόλη μας. Σκεφτήκαμε ότι μπορούσαμε να τον εντάξουμε στο καλεντάρι και να κλείσουμε τη χρονιά έτσι όπως την ανοίξαμε, με άλλο ένα μηχανοκίνητο γεγονός. Το 1ο Dirt Games θα διεξαχθεί την Κυριακή περιφερειακά της πίστας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Δήμου Χαλκίδος και το ενδιαφέρον είναι αρκετά έντονο από άποψη συμμετοχών. Ο Δήμος Χαλκιδέων παραχώρησε τα μηχανήματα για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα και πίσω από τον ΔΟΑΠΠΕΧ υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι συμβάλλουν σε αυτό το εγχείρημα, σε μια πίστα η οποία έχει άδεια λειτουργίας από την Περιφέρεια». Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα, κ. Νίκος Κόγιας, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους τοπικούς φορείς που στέκονται στο πλευρό της διοργάνωσης, δήλωσε: «Ο Κωνσταντίνος Σταύρου έριξε την ιδέα διεξαγωγής του αγώνα και εμείς αμέσως ήρθαμε σε επαφή με τους ιθύνοντες του ΔΟΑΠΠΕΧ ώστε να πάρουμε την έγκριση για την τέλεσή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!