Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Χριστουγεννιάτικη προσφορά από τη Shell
[4Τροχοί]: Χριστουγεννιάτικη προσφορά από τη Shell

[4Τροχοί]: Χριστουγεννιάτικη προσφορά από τη Shell

H Shell στο πνεύμα των Χριστουγέννων καλεί όσους επιλέγουν τα πρατήρια καυσίμων της για τον ανεφοδιασμό τους να νιώσουν και πάλι παιδιά

H Shell στο πνεύμα των Χριστουγέννων καλεί όσους επιλέγουν τα πρατήρια καυσίμων της για τον ανεφοδιασμό τους να νιώσουν και πάλι παιδιά, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν μια συλλεκτική Monopoly «Θησαυροί της Ελλάδας» αλλά και πακέτα καρτών «Top Trumps», που θα αγαπηθούν από μικρούς και μεγάλους.

Αναλυτικά, κάθε φορά που οι καταναλωτές γεμίζουν το όχημά τους με τουλάχιστον 20 λίτρα από τα καύσιμα Shell V-Power, Shell V-Power Racing και Shell V-Power Diesel, μπορούν να αποκτήσουν τη Monopoly «Θησαυροί Της Ελλάδας» Special Edition της Shell με επιπλέον χρέωση μόλις €10 και ΔΩΡΟ ένα πακέτο με συλλεκτικές κάρτες αγωνιστικών αυτοκινήτων «Top Trumps». Για τους καταναλωτές που επιθυμούν να συμπληρώσουν τη συλλογή τους, υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσουν τα πακέτα καρτών «Top Trumps» με κλασικά και σπορ αυτοκίνητα μέσα σε συλλεκτικό κουτί, με επιπλέον χρέωση μόνο €5.

Η προσφορά ισχύει από 28 Νοεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων στα πρατήρια Shell που συμμετέχουν στην ενέργεια. Απαραίτητη η χρήση της κάρτας Shell Smart Club.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!