Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Christmas Days στην Seat
[4Τροχοί]: Christmas Days στην Seat

[4Τροχοί]: Christmas Days στην Seat

Σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα οι εκθέσεις Seat, υποδέχονται το νέο Ateca και προσφέρουν παράλληλα μοναδικές προσφορές για όλη την γκάμα των μοντέλων.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο Ateca βρίσκεται στις εκθέσεις Seat στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και περιμένει τους υποψήφιους αγοραστές να το γνωρίσουν από κοντά και να το δοκιμάσουν σε ένα συναρπαστικό test drive.

To νέο Ateca έχει αποσπάσει ιδιαίτερα θετικά σχόλια από το σύνολο του ειδικού τύπου που το έχει ήδη δοκιμάσει, ενώ είναι υποψήφιο για δύο ιδιαίτερα σημαντικές διακρίσεις το προσεχές διάστημα αφού συγκαταλέγεται: Α. Στην τελική 10αδα των υποψηφίων μοντέλων για τον τίτλο «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα 2017», με την ανάδειξη του νικητή να προκύτπει στις 8/12 Β. Στην τελική 5αδα του Πανευρωπαϊκού διαγωνισμού Autobest 2017, με τον νικητή να ανακηρύσσεται στις 15/12

Παράλληλα, η Τεχνοκάρ ανακοινώνει τις Χριστουγεννιάτικες προσφορές της που αφορούν σε όλη την γκάμα των μοντέλων της και προσφέρουν σημαντικό όφελος σε όσους επιλέξουν να αγοράσουν ένα Seat τον Δεκέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα για νέες παραγγελίες λιανικής η SEAT προσφέρει:

1. ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ 2+2 ΧΡΟΝΙΑ. Η παροχή αφορά στην επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης του αυτοκινήτου για 2 επιπλέον χρόνια (ή 80.000 χλμ συνολικά), με πλήρη κάλυψη και με ακριβώς τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις όπως και η βασική εργοστασιακή εγγύηση των πρώτων 2 ετών

2.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!