Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Centaurus Racing Team: Όλα έτοιμα!
[4Τροχοί]: Centaurus Racing Team: Όλα έτοιμα!

[4Τροχοί]: Centaurus Racing Team: Όλα έτοιμα!

Η Centaurus Racing Team έπειτα από πορεία 10 ετών και πολλές διακρίσεις σε διάφορους διαγωνισμούς, είναι έτοιμη πλέον και για τις φετινές προκλήσεις του Formula Student αυτήν τη φορά με πρωταγωνιστή το μονοθέσιο… “Αμφίων”.

Με το πέρας της περσινής χρονιάς όπου λάβαμε μέρος στο FSUK στην ιστορική πίστα του Silverstone στην Αγγλία, καταφέραμε να κατακτήσουμε την 1η θέση στο Design Event την 2η θέση στην γενική κατάταξη και την 3η θέση στο Business Plan Presentation ανάμεσα σε ομάδες από 35 χώρες από όλον τον κόσμο.”

Έτσι και φέτος είναι έτοιμοι, θέτοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά συμμετέχοντας στους διαγωνισμούς της Ιταλίας, της Γερμανίας και της Τσεχίας με στόχο για άλλη μια φορά την καλύτερη θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Είναι μεγάλη μας τιμή που και φέτος θα συμμετέχουμε στους παγκόσμιους διαγωνισμούς αυτή τη φορά με τον Αμφίων. Ο λόγος για το τελευταίο μας λειτουργικό μονοθέσιο του οποίου έγιναν τα αποκαλυπτήρια τον Μάρτιο στον Βόλο.”

Από τότε, η ομάδα προετοιμάζεται τόσο για τα στατικά αγωνίσματα των διαγωνισμών αλλά και για τα δυναμικά κάνοντας δοκιμές για να εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή επίδοση του μονοθέσιου.

Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου, αναχωρούν για τον πρώτο διαγωνισμό, αυτόν της Ιταλίας ενώ επόμενος σταθμός θα είναι ο πιο δύσκολος διαγωνισμός στον κόσμο, αυτός της Γερμανίας ενώ ο επίλογος θα γραφτεί με τον διαγωνισμό της Τσεχίας στις 18 Αυγούστου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!