Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
9 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
6 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: BMW σειρά 3: Την οδηγούμε στην Πορτογαλία
[4Τροχοί]: BMW σειρά 3: Την οδηγούμε στην Πορτογαλία

[4Τροχοί]: BMW σειρά 3: Την οδηγούμε στην Πορτογαλία

Οι πιστοί στη μάρκα μιλούν με κωδικούς για να επιβεβαιώσουν τη γνώση τους γύρω από τα μοντέλα της και ειδικότερα αν αντικείμενο συζήτησης είναι η 3άρα. Έτσι, είναι βέβαιο πως ήδη από τις αρχές Οκτωβρίου που διέρρευσαν οι πληροφορίες σχετικά με την έβδομη γενιά του εμπορικότερου μοντέλου των Βαυαρών όλοι τους κατέγραψαν… στο σκληρό τους δίσκο τον κωδικό G20.

Όσοι θεωρούν αυτήν την 3άρα ως «ακόμα μία», ίσως βιαστούν να σχολιάσουν πως δεν έχει αλλάξει, όμως η νέα, που αισθητικά δανείζεται πολλά στοιχεία από τις σειρές 5 και 7, είναι αισθητά μεγαλύτερη από την προκάτοχό της (+8,5 εκ. ως προς το μήκος) και αρκετά πιο μυώδης.

Η πιο «καθαρή» σιλουέτα διαθέτει κορυφαίο για την κατηγορία αεροδυναμικό συντελεστή (0,23). Βασίζεται στο δάπεδο CLAR της BMW, το οποίο είναι 20% πιο άκαμπτο από το παρελθόν υποστηρίζοντας τη χρήση αλουμινίου και carbon σε ουκ ολίγα σημεία του. Ανάλογα, έχει χαμηλότερο κατά 10 χλστ. κέντρο βάρους σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά. Ένα από τα σημαντικότερα νέα χαρακτηριστικά της είναι η τεχνολογία που υιοθετείται στην ανάρτηση (γόνατα Μακφέρσον εμπρός και πολλαπλών συνδέσμων πίσω) και συγκεκριμένα στα κινούμενη μέρη της. Πρόκειται για μία προηγμένη διάταξη με παθητικού τύπου αμορτισέρ που ρυθμίζουν διαρκώς την απόσβεσή τους σε σχέση με την αντίστοιχη διαδρομή των ελατηρίων (lift-related dampers, τα αποκαλούν οι Βαυαροί).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!