Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Από την Alpine και την Renault Sport στην κινεζική Byton
[4Τροχοί]: Από την Alpine και την Renault Sport στην κινεζική Byton

[4Τροχοί]: Από την Alpine και την Renault Sport στην κινεζική Byton

Ο νέος ρόλος του David Twohig του παρέχει την πλήρη ευθύνη για την εξέλιξη όλων των οχημάτων της κινεζικής εταιρείας έχοντας την άμεση αρμοδιότητα της διαχείρισης των τμημάτων που είναι υπεύθυνα για τα κινητήρια σύνολα και τους τομείς της συνδεσιμότητας, αυτόνομης οδήγησης και ψηφιοποίησης.

«Ο David θα είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία ενός τεχνολογικού οράματος για την Byton. Για το 2019, βασικός στόχος είναι η έναρξη παραγωγής του οχήματος M-Byte», δήλωσε ο Daniel Kirchert, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της εταιρείας.

Και συμπλήρωσε:

«Ο David φέρνει μαζί του μια πλούσια εμπειρία για να διασφαλίσουμε ώστε να πετύχουμε τους επιχειρηματικούς μας στόχους».

Ο David Twohig είναι γεννημένος στην Ιρλανδία και πρόκειται για έναν έμπειρος τεχνικός της αυτοκινητοβιομηχανίας με πάνω από 26 χρόνια προσφοράς. Πριν τον Μάρτιο του 2018, ο David κατείχε τη θέση του Chief Engineer στην Alpine, αποτελώντας τον άνθρωπο που ανέπτυξε με επιτυχία την Α110, καθώς και εκείνη του Head of Vehicle Engineering στη Renault Sport.

Από το 2009 έως το 2013, ο David ηγήθηκε της ομάδας μηχανικών που ήταν υπεύθυνη για τηn εξέλιξη του ηλεκτρικού Renault Zoe, το οποίο αποτέλεσε τον βασικό πυλώνα της γαλλικής εταιρείας στην κατηγορία των οχημάτων μηδενικών εκπομπών. Επίσης, ο Twohig αποτέλεσε τον καθοδηγητή του προγράμματος ανάπτυξης του Nissan Qashqai πρώτη γενιάς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!