Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Ανανέωση για τη Mercedes GLC Coupe
[4Τροχοί]: Ανανέωση για τη Mercedes GLC Coupe

[4Τροχοί]: Ανανέωση για τη Mercedes GLC Coupe

Ακολουθώντας τα σχεδιαστικά πρότυπα της ανανεωμένης GLC που παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο , η έκδοση Coupe του γερμανικού μοντέλου διαθέτει επιδερμικές αλλαγές σε στοιχεία της εξωτερικής του περιβολής – όπως οι προφυλακτήρες, τα φωτιστικά σώματα και η μάσκα. Την ίδια στιγμή, οι κολώνες Α έχουν διαφορετική πλέον κλίση, ενώ διαφοροποιημένο είναι το σχήμα του αεροδυναμικού διαχύτη στο πίσω μέρος της κατασκευής. Φυσικά, το χαρακτηριστικό τελείωμα της οροφής αποτελεί το σήμα κατατεθέν του μοντέλου και στη νεότερη εκδοχή του.

Στο εσωτερικό η εικόνα παραμένει γνώριμη – αν και φρεσκαρισμένη στα σημεία. Επωφελούμενη της νέας γενιάς του συστήματος πολυμέσων MBUX της Mercedes καθώς και περισσότερων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης, η καμπίνα της GLC διαθέτει ένα νέο, φουλ ψηφιακό πίνακα οργάνων (12,3 ιντσών) και μια δεύτερη οθόνη για το σύστημα infotainment – και όχι μόνο – με διαγώνιο 7 ή 10,3 ίντσες. Επίσης, το γνωστό από το παρελθόν περιστροφικό χειριστήριο ελέγχου ανάμεσα στα εμπρός καθίσματα έχει αντικατασταθεί από ένα touch pad, ίδιο με αυτό που συναντάμε και στα πιο «χαμηλά» μοντέλα του Γερμανού κατασκευαστή.

Η γκάμα των κινητήρων της ανανεωμένης GLC Coupe περιλαμβάνει δύο mild-hybrid εκδόσεις βενζίνης και μια ντίζελ. Στην GLC 200 η ισχύς του νέου 4κύλινδρου και 2λιτρου κινητήρα Μ264, ο οποίος αντικαθιστά τον απερχόμενο Μ274, έχει οριστεί στους 197 ίππους, στη δε GLC 300, στους 258 ίππους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!