Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Αγόρασε ελαστικά Bridgestone και κέρδισε ένα αυτοκίνητο
[4Τροχοί]: Αγόρασε ελαστικά Bridgestone και κέρδισε ένα αυτοκίνητο

[4Τροχοί]: Αγόρασε ελαστικά Bridgestone και κέρδισε ένα αυτοκίνητο

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ, μέλος του Ομίλου ΕΛΤΡΑΚ, που αντιπροσωπεύει τα μηχανήματα Caterpillar στην Ελλάδα από το 1982 δημιουργήθηκε το 2001 και δραστηριοποιείται στον τομέα των ελαστικών, ως επίσημος αντιπρόσωπος των Bridgestone, Firestone & Dayton για την Ελλάδα. Διαθέτει στην αγορά ελαστικά για όλες τις κατηγορίες: από βιομηχανικά, χωματουργικά μηχανήματα και φορτηγά έως επιβατικά οχήματα / αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Η ομάδα της, που είναι αμιγώς ελληνική εταιρία, απαρτίζεται από επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των ελαστικών και κάνει τη διαφορά στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση, προσθέτοντας αξία στην αγορά σας. Πώς; Με το Elastrakclub, ένα ευέλικτο και εξελισσόμενο πρόγραμμα δώρων και προνομίων – αποκλειστικά από την ΕΛΑΣΤΡΑΚ – που συνοδεύει τα προϊόντα της Bridgestone/Firestone/Dayton και προσφέρει μόνο, χωρίς να ζητά πίσω τίποτα.


Τι κερδίζει ο καταναλωτής


1. Δωρεάν αντικατάσταση λόγω ζημιάς: Καλύπτει το «ατυχές γεγονός», που καθιστά το ελαστικό ακατάλληλο προς χρήση, αντικαθιστώντας το δωρεάν με ένα καινούργιο, ακόμα και στην περίπτωση που το «ατυχές γεγονός» έχει συμβεί με υπαιτιότητά σας (π.χ. χτύπημα σε πεζοδρόμιο, λακκούβα κ.λπ.). Η δωρεάν αντικατάσταση ελαστικού λόγω ζημιάς, ισχύει για ένα έτος από την ημερομηνία αγοράς.

2. Συμμετοχή σε 12 μηνιαίες κληρώσεις δώρων μέσω του elgifts: Κάθε μήνα και για έναν χρόνο μετά την αγορά δοκιμάζετε την τύχη σας κερδίζοντας πλούσια δώρα για πολλούς νικητές σε όλη την Ελλάδα.

Στα πλαίσια της ενίσχυσης και ευελιξίας του προγράμματος, από τον Οκτώβριο 2018 έως και τον Ιανουάριο 2019 έτρεξε ένας νέος μεγάλος διαγωνισμός .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!