Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: Με 59 συμμετοχές το 1ο Dirt Games
[4Τροχοί]: Με 59 συμμετοχές το 1ο Dirt Games

[4Τροχοί]: Με 59 συμμετοχές το 1ο Dirt Games

Με 59 οδηγούς θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το 1ο Dirt Games, αγώνας που διοργανώνεται από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.) σε συνεργασία με την Περιηγητική Λέσχη Ευρίπου 4×4 και την Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας (Α.Μ.ΛΕ.Χ.).

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος Χαλκίδας (Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ.), ο οποίος στηρίζει με κάθε τρόπο και για άλλη μια φορά διοργάνωση του ΑΣΜΑ. Ο αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με 59 οδηγούς που έχουν διαχωριστεί σε έξι κατηγορίες να αναμένεται να προσφέρουν όμορφες μάχες στη διαδρομή που χαράχθηκε περιφερειακά της Πίστας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Δήμου Χαλκίδος που βρίσκεται στη θέση ΠΕΙ Δοκού.

Από εκεί και πέρα, η κατηγορία 2000+, συγκέντρωσε αρκετούς πρωταθλητές του παρελθόντος. Ο Λεωνίδας Κύρκος που έχει στο παλμαρέ του εκατοντάδες διακρίσεις και κύπελλα δίνει το παρών στον αγώνα, όπως και ο αδερφός του, 4 φορές πρωταθλητής Ελλάδος στα ράλλυ, Λάμπρος Κύρκος. Αμφότεροι θα οδηγήσουν ένα Mitsubishi Lancer Evo IX. Ο «Στρατισίνο», οδηγός με μεγάλη εμπειρία από τους αγώνες, τον οποίο είδαμε φέτος ως πλοηγό στο Ράλλυ Σπριντ ΑΣΜΑ τον περασμένο Σεπτέμβριο, επιστρέφει στην ενεργό δράση, όντας στο τιμόνι ενός Mitsubishi Lancer Evo IX.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!