Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 13 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [4Τροχοί]: 3ο Tourist Trophy Ψυχικού: Με το φακό
[4Τροχοί]: 3ο Tourist Trophy Ψυχικού: Με το φακό

[4Τροχοί]: 3ο Tourist Trophy Ψυχικού: Με το φακό

Με κεντρικό σημείο συνάντησης στην πρώτη πλατεία Π. Ψυχικού (Blue Bell) ολοκληρώθηκε πριν λίγο με απόλυτη επιτυχία μία ακόμα αναβίωση του ιστορικού αγώνα με την τέλεση του 3ου Tourist Trophy Ψυχικού. Το αγωνιστικό σκέλος της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τον κανονισμό «Regularity» με τις εμβληματικές μοτοσικλέτες του παρελθόντος που έδωσαν το «παρών» να χωρίζονται σε 3 κατηγορίες, ανάλογα με τη χρονολογία κατασκευής τους – έως το 1945, από το 1946 έως το 1968 και από το 1969 έως το 1979.

Ο αυξημένος αριθμός αναβατών και η συμμετοχή γνωστών Ελλήνων οδηγών αγώνων, μηχανικών και δημοσιογράφων των χρυσών δεκαετιών της μοτοσικλέτας των δεκαετιών του ‘60 και ‘70 αποτέλεσαν τα εχέγγυα για μία ακόμα επιτυχημένη διοργάνωση, η οποία έγινε υπό την αιγίδα της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ και της κοινότητας των Guzzisti Hellas. Ειδικά για φέτος, το Τ.Τ. του Ψυχικού αποτέλεσε διεθνές γεγονός καταχωρημένο στο πρόγραμμα εκδηλώσεων της F.I.V.A. ως εθνικό γεγονός (Β Event).

Απολαύστε στη συνέχεια μερικά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της φετινής διοργάνωσης στην ενότητα «Περισσότερες φωτογραφίες» όπως αυτά αποτυπώθηκαν από το φακό του Θάνου Ηλιόπουλου._Χ.Α.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: 4ΤΡΟΧΟΙ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!